هفته‌نامه اسمارت لب ۳#

با سومین هفته‌نامه اسمارت لب دوباره برگشتم! اول یک سؤال و نظرسنجی: به نظر شما آیا این خبرنامه‌ها مفیدند؟ آیا توصیه می‌کنید ادامه بدهم؟ چی؟ جمع کن بابا ما خودمون خیلی آپ‌تودیت‌تریم؟ نه نظری، نه ایمیلی، نه پیشنهادی، نه انتقادی! هیچی؟ اگر نظرهاتون رو نفرستید برام فرض رو بر این می‌گذارم که خوشتون نیومده و دیگه نمی‌نویسم و وقتم رو جور دیگه‌ای هدر میدم!

اخبار:

مروری بر علل شکست یکی از با سابقه ترین برندهای جهان وب: چه بر سر یاهو آمد؟

اکنون از زمان تاسیس یاهو حدود ۲۰ سالی سپری می شود و خیلی از ما، دیگر به آن ایمیل اولی که در این سرویس ساخته بودیم سر نمی زنیم. حتی وب سایتش هم دیگر در میان پایگاه های اینترنتی که آنها را به شکل روزانه بررسی می کنیم جایگاهی ندارد. حقیقت امر تا حد زیادی این است که … (مطالعه ادامه مطلب در دیجیاتو)


 یک دانشگاه معتبر ژاپن، همراه داشتن هر نوع ساعت مچی را در جلسه‌های امتحان ممنوع کرد

قابل پیشبینی بود که با معمول شدن تدریجی ساعت‌های هوشمند، ساعت‌ها هم مانند گوشی‌های موبایل به عنوان یک ابزار تقلب بالقوه در نظر گرفته شوند و حالا یکی از دانشگاه‌های معتبر ژاپن، یعنی دانشگاه کیوتو، همراه داشتن هر نوع ساعت، چه هوشمند و چه مکانیکی را ممنوع کرده است… (مطالعه ادامه مطلب در یک پزشک)


 وال استریت ژورنال: فروش موبایل های HTC به زودی در آلمان ممنوع می شود

به گزارش وال استریت ژورنال، در پی شکایت یک شرکت به نام «Acacia Research Group» و ادعایش مبنی بر نقض یکی از پتنت هایش از سوی HTC، دادگاه آلمان این موضوع را در ۲۷ نوامبر مورد بررسی قرار داده و اکنون حکم نموده که موبایل های شرکت تایوانی نباید در این کشور فروخته شوند… (مطالعه ادامه مطلب در دیجیاتو)


 برگ دیگری از الکامپ ورق خورد

پرونده الکامپ ۲۱ هم بسته شد. روز گذشته نمایشگاه الکامپ با همه خوبی‌ها و کم ‌و کاستی‌هایش به کار خود پایان داد و برگی دیگر از تقویم الکامپ ورق خورد. این دوره از نمایشگاه الکامپ نسبت به دوره‌های قبل متفاوت‌تر برگزار شد؛ چرا که هم دولت الکترونیکی قدرتمندتر حضور یافته بود و هم برای استارتاپ‌ها فرصتی فراهم شد تا دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند… (مطالعه ادامه مطلب در زومیت)


 مایکروسافت نوعی تکنولوژی تبدیل کلام به متن نظیر کورتانا را برای توسعه دهندگان ارائه کرده است

روز گذشته مایکروسافت خبر داد که نسخه پیش نمایش خصوصی از سرویس تشخیص هوشمند بهینه خود موسوم به CRIS (برگرفته از سرواژه های Custom Recognition Intelligence Service ) را ارائه کرده که ابزاری با قابلیت شخصی سازی بالاست و می تواند کارکردی هم سطح با سیری را در زمینه تبدیل کلام به متن به اپلیکیشن ها بیافزاید… (مطالعه ادامه مطلب در دیجیاتو)


 تبلیغ آزاردهنده‌ی اپل در اپ استور برای ترغیب کاربران آیفون‌ها به خرید آیفون ۶ اس

کاربران آیفون‌ها در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرده‌اند که به هنگام مراجعه به اپ استور تبلیغی را می‌بینند که عکس آیفون ۶ اس در آن نمایش داده شده و با نوشتن جمله‌ی «بسیار قدرتمند» از این افراد می‌خواهد تا جدیدترین نسخه از پرچمدار اپل را خریداری کنند… (مطالعه ادامه مطلب در زومیت)


 استراتژی مایکروسافت در قبال گوشی‌های سری لومیا همچون محصولات سری سرفیس است

مایکروسافت در سال جاری میلادی برخلاف سال گذشته دو گوشی هوشمند پرچمدار را روانه‌ی بازار کرد. عرضه‌ی دو پرچمدار در حوزه‌ی گوشی‌های هوشمند نشان از تغییر سیاست مایکروسافت دارد. عدم موفقیت در حوزه‌ی تولید گوشی‌های هوشمند میان رده و رده پایین نشان از این دارد که ردموندی‌ها به این نتیجه رسید‌ه‌اند که باید به سراغ محصولات رده بالا بروند… (مطالعه ادامه مطلب در زومیت)


 اپلیکیشن‌ها و بازی‌ها:

لیمگ

LiMag-applicationشرکت اندیشه فناوری لیماتک پارس در حاشیه‌ی برگزاری بیست‌ و یکمین نمایشگاه الکامپ از اپلیکیشن لیمگ رونمایی کرد. لیمگ اپلیکیشن موبایلی است که کاربران می‌توانند به شکل رایگان آن را نصب کرده و به برخی از نشریات به شکل رایگان و برخی دیگر با هزینه بسیار کم دسترسی داشته باشند… (اطلاعات بیشتر و دریافت برنامه)


 swing-copters-2

Swing-Copters-2-Banner

خودتان را برای یک بازی اعتیاد آور آماده کنید: خالق فلپی برد با یک بازی فوق العاده سخت و طاقت فرسا بازگشته تا دوباره بتوانید صبر و شکیبایی تان را با آن محک بزنید. Swing Copter 2، ادامه نسخه اول همین بازیست که سال گذشته توسط استودیوی دات گیرز برای پلتفرم موبایل منتشر شد… (مطالعه در دیجیاتو، دانلود از اپ استور، دانلود از گوگل پلی)


 

مقاله‌ها و آموزش‌ها:

Implementing Android Marshmallow Direct Share

گوگل در نسخه ۶ سیستم عامل اندروید که با نام تجاری مارشملو عرضه شده است ویژگی جدیدی را قرار داده است که برنامه‌ها می‌توانند از طریق آن مطالب را به جای این که بین برنامه‌ها به اشتراک بگذارند، می‌توانند مستقیماً با افراد به اشتراک بگذارند. در واقع مثلاً به جای این بعد از انتخاب گزینه share لیست برنامه‌ها نمایش داده شود، لیست مخاطبان برنامه‌ها به کاربر نشان داده می‌شود و کاربر می‌تواند مطلب را از طریق برنامه مورد نظر مستقیماً به مخاطب مورد نظرش برساند … (مطالعه ادامه مطلب)


 

۳ Tips For Becoming a Killer Android UI Designer

در این مقاله نویسنده سه نکته اصلی را که در زمان طراحی تجربه کاربری برنامه‌های اندروید باید مد نظر داشته باشید بیان می‌کند… (مطالعه ادامه مطلب)


 

ویدئوها و پادکست‌ها:

تماشا کنید: سرویس آنلاین واژه‌یاب با معنی بیش از یک میلیون واژه

شروع پروژه‌ی واژه‌یاب در سال ۱۳۸۹ کلید خورده و بعد از ۵ سال توسعه به سطح بالایی از بازدهی رسیده است. واژه‌یاب سرویس ترجمه‌ی آنلاینی است که با استفاده از داده‌های فرهنگ‌های معتبری هم‌چون دهخدا، فرهنگستان و معین اقدام به جستجوی معنی، هم‌معنی، قافیه‌یاب، معادل انگلیسی بیش از یک میلیون واژه می‌کند. اپلیکیشن اندروید و آی‌او‌اس این سرویس در کنار افزونه‌ی مرورگر نیز در دسترس است تا کاربران در کمترین زمان ممکن بتوانند نیاز‌های خود را در رابطه با معانی واژه‌های فارسی و انگلیسی تامین کنند… (در زومیت ببینید)


آگهی‌های استخدام:

این هفته هم آگهی استخدام نداریم! اگر کارفرما هستید، شرکت دارید، استارتاپ هستید و می‌خواهید همکار پیدا کنید و … آگهی‌هایتان را بفرستید تا در این قسمت منتشر کنم! (آدرس من اینفو @ اسمارت‌لب . آی آر)


 

کتابخانه‌ها و ابزارها:

tracklytics

اگر می‌خواهید از ترکرهایی مثل گوگل آنالیتیکز در برنامه‌هایتان استفاده کنید این کتابخانه کار را برایتان آسان‌تر می‌کند… (مطالعه و دانلود از گیت‌هاب)


 

 LondonEyeLayoutManager

یک layoutManager جذاب برای ساختن ریسایکلرویوی چرخ و فلکی! (مطالعه و دانلود از گیت‌هاب)


 

راستی چرا کانال اسمارت‌لب در تلگرام را دنبال نمی‌کنید؟

1 فکر می‌کنند “هفته‌نامه اسمارت لب ۳#

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *