معنای زندگی از نگاه استیو جابز

«وقتی بزرگ می‌شوید دوست دارید بشنوید که دنیا همینی است که هست و زندگی شما این است که در میان همین دنیا زندگی کنید. بیهوده خودتان را به در و دیوار نزنید. سعی کنید زندگی خانوادگی خوبی داشته باشید، لذت ببرید، پول کمی پس‌انداز کنید… این زندگی حقیرانه‌ای است. زندگی می‌تواند خیلی وسیع‌تر باشد وقتی یک حقیقت ساده را درک کنید: همه چیزهای اطراف شما که آن را زندگی می‌نامید به دست آدم‌ها ساخته شده است. آدم‌هایی که باهوش‌تر از شما نبودند. وشما می‌توانید آن را تغییر بدهید، می‌توانید بر روی آن تأثیر بگذارید، می‌توانید خودتان چیزهایی بسازید تا دیگران از آن‌ها استفاده کنند… وقتی این را آموختید، دیگر هرگز مثل قبل نخواهید بود».

“When you grow up you tend to get told that the world is the way it is and you’re life is just to live your life inside the world. Try not to bash into the walls too much. Try to have a nice family life, have fun, save a little money… That’s a very limited life. Life can be much broader once you discover one simple fact: Everything around you that you call life was made up by people that were no smarter than you. And you can change it, you can influence it… Once you learn that, you’ll never be the same again.”

[iframe src=”http://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/AR1sZ/vt/frame” allowFullScreen=”true” webkitallowfullscreen=”true” mozallowfullscreen=”true” height=”360″ width=”640″]

6 فکر می‌کنند “معنای زندگی از نگاه استیو جابز

  1. مهدیکو

    به هیچ وجه این فلسفه رو قبول ندارم!
    این که آدم در کنار خانواده اش زندگی خوبی داشته باشه و لذت ببره وکمی هم پول پس انداز کنه زندگی حقیرانه است؟؟!!
    اصولا این فلسفه ماتریالیستیه.
    مگه میشه همه آدم های دنیا بشن ابر قهرمان؟ فلسفه استیو جابز توی زندگی فروختن کالا به مردمه. اون عوض کردن زندگی هم کشکه. وگرنه مثلا با کمک به افراد فقیر و یا با کمک به از بین بردن بیماریها هم میشه زندگی آدم ها رو عوض کرد که البته استیو جابز هیچ وقت به هیچ نهاد و هیچ موسسه‌ی خیریه‌ای کمک نکرد.
    دوستان دقت کنید حرف های هم نقده و هیچ ربطی به اپل نداره. من نه با اپل مشکل دارم و نه اپل با من! اصولا به نظر من خیلی مسخره است که کسی بگه من با فلان کارخونه مشکل دارم. مثل اینه که یکی بگه «من با دوغ مشکل دارم» و بهش فحش بده بگه چون ازش بدم میاد!!

    پاسخ
    1. علی بهزادیان نژاد نویسنده

      طبق آمار تو هر جامعه‌ای ۱ تا ۳ درصد آدم‌ها، کسانی‌اند که تلاش می‌کنند با خلاقیت و کارآفرینی جامعه را متحول کنند. هیچ ایرادی به ۹۷ ۹۸ درصد بقیه نیست. همان‌طور که شما از استیوجابز انتقاد می‌کنی او هم از نگاه شما به زندگی انتقاد می‌کنه.
      این استدلال که برای کمک کردن به آدم‌ها تنها راه کمک به فقرا است رو اصلاً قبول ندارم. الان اگر در تهران یکی راه‌حلی برای ترافیک پیدا کنه و ازش پول هم در بیاره خیلی هم در بیاره از نظر من به زندگی آدم‌ها کمک کرده. اگه کسی تکنولوژی تصفیه هوا برای شهر رو اختراع کنه و بفروشه و پولدار هم بشه باز داره در زندگی دیگران تغییر ایجاد می‌کنه و پسندیده هم است.
      استیو جابز با راه‌اندازی شرکت اپل کامیوترها رو وارد خونه‌های مردم کرد. نگاه مردم به این وسیله رو تغییر داد و پول هم در آورد. چه اشکالی داره این کار؟ می‌دونید الان حدود یه میلیارد نفر آدم در کره زمین از محصولات این شرکت استفاده می‌کنند. این کار کار بزرگی است.

      پاسخ
      1. مهدیکو

        دوست من ، شما برداشت خیلی سطحی از نظر بنده داشتید.
        نظر من دو قسمت بود. قسمت اولش نقد این نظر استیو جابز و بخش دومش نقد رفتار خود جابز.
        بنده نگفتم کار استیوجابز و یا هرکسی که از راه اختراع پول دربیاره بده. (دقیقا استیو فقط به اختراع اشاره کرده)
        اما استیوجابز میگه زندگی من و شمایی که شاید مثل اون نباشیم حقیرانه است! این ادبیات گفتارش رو اگه بشکافی به حقایق عمیقی میرسی. و این رو هم در نظر بگیر که یه هنرمند هم ممکنه همین ادعا رو راجع به امثال خودش و دیگران داشته باشه، و یه ورزشکار هم همینطور .. الی ما شا الله…

        پاسخ
  2. سعید

    استیو جابز بی نظیره.اگر آقای جابز تونسته موفقیتی به این عظمت کسب کنه حتما یکسری تفاوتهایی از نظر دیدگاه با من و شما داشته پس خیلی خوبه که بتونیم از سخنان و دیدگاه های این بزرگان استفاده کنیم نه اینکه اونها رو نقد کنیم چون سطح ما از اونها خیلی پایین تره و اونها باید الگوی ما باشن.اگر از دیدگاه و سخنان اونها نقد کنیم مثل این میمونه که کارخانه سایپا یا ایران خودرو شرکت بنز رو قبول ندلشته باشه و ازش انتقاد کنه.خیلی مسخره میشه نه؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *